Sejarah Penubuhan, Visi dan Hala Tuju  

Jump For Heart Health Services ( JFHH Services ) telah ditubuhkan pada Jun 2000 sebagai syarikat konsultan kesihatan dan kecergasan. JFHH SERVICES mempunyai matlamat untuk melahirkan masyarakat yang sihat dan cergas melalui aktiviti-aktiviti kesihatan dan kecergasan.

Dengan konsep membina, mendidik dan membentuk masyarakat ke arah cara dan gaya hidup sihat maka JFHH Services telah banyak mengendalikan program berbentuk kesihatan dan kecergasan termasuk seminar dan  kursus, kem motivasi, pertandingan-pertandingan kecergasan dan lain-lain lagi.

     

JFHH Services bermula dari kedai kecil di GK4 Stadium Selayang kini telah memiliki Bangunan 3 tingkatnya sendiri di

No 61 Jalan SJ1, Taman Setia Jaya, Rawang Selangor.

 

Skop Perniagaan

JFHH Services banyak menjayakan kursus daripada badan kerajaan, sektor swasta dan NGO. Skop perniagaan JFHH Services bukan sahaja difokuskan kepada orang dewasa tetapi juga kepada kanak-kanak agar mereka akan hidup dengan lebih sihat dan cergas sepanjang hayat.

  

 

  

                                                                                                                      

                                                                                     

 

Kini tahun 2012 dan di tahun-tahun akan datang JFHH Services akan terus mengorak langkah untuk terus mengembangkan perniagaan dan mencari ruang dan peluang untuk terus berjaya. Doakan kejayaan kami bersama.

 

 

 

 

? 2007 JUMP FOR HEART HEALTH . All rights reserved.